Inflyttningsfest och Griessmühle

Igårkväll fylldes mitt vardagsrum med vänner, musik och ölflaskor då det äntligen var dags för mig och Kristoffer att ha vår inflyttningsfest. Efter timmar av skratt och roliga samtal (och ett klagomål från grannen) begav vi oss mot Neukölln och klubben Griessmühle.

Vi köade i ungefär en timme, men redan efter 45 minuter gav halva gänget upp och drog vidare/hem. Väl vid dörren blev två av mina vänner nekade så tillslut var det bara jag, Karin och Julia som kom in. Även fast det var trist att inte hela gänget var med så hade vi tre en toppenkväll och vi dansade runt bland massa barbröstade män till superhärlig techno tills solen gick upp.

Imorgon ska jag jobba några timmar på morgonen, gå till skolan (första dagen!) och på kvällen ska jag sitta barnvakt i några timmar.

Tschüss!