The Urban Friends

Här har ni den, le blog! Platsen där vi kommer att dokumentera vår närmsta framtid på.

Bloggen/designen är långt ifrån klar; kategorier, etiketter och sidor lever sina egna liv men snart så kommer det vara strukturerat och assnyggt. Än så länge ligger våra inlägg i tre separata och individuella kategorier (mina inlägg hittar ni här, Jessicas här och Lisas alla kommande inlägg kommer finnas här) och inläggen kommer i sin tur taggas med olika etiketter för att ni som läsare ska kunna hitta allt som handlar om exempelvis surfing i Australien på ett ställe, klubbar i Berlin på ett ställe och jobbtips i Berlin på ett annat.

Planen är även att vi ska skriva alla inlägg på engelska, så ha gärna lite tålamod och överseende med att det till en början kan vara lite halvdana förmuleringar (i alla fall från min sida). Valet att skriva på engelska tog vi dels för att våra nya bekantskaper ska kunna följa oss men även för att engelskan är oundviklig om en vill ut i världen och för att svenskan känns lite väl mesig med sina 125 000 ord, jämfört med engelskans 600 000.

Bloggen kommer bestå av vår vardag blandat med tips och trix om städerna vi bor i. Jag sticker som sagt till Berlin den sista helgen i augusti, två veckor senare tar Jessica flyget till Australien och Lisa har storslagna planer som kommer träda i verket lite senare i höst. Så till en början kommer bloggen bestå av Berlin, Sydney/Melbourne samt Jönköping och planering.

Jag kommer ha kvar den här bloggen och uppdatera som vanligt om mitt liv här fram tills att jag flyttar, och på The Urban Friends kommer inlägg som är mer relaterade till själva flytten att publiceras. Efter flytten kommer jag att prioritera The Urban Friends men jag kommer behålla den här bloggen också. Så håll utkik på båda ställena om du är fortsatt intresserad av att se vad som händer i mitt liv!