Here we go again

April
Dagarna efter Berlinresan svävade jag omkring i en lycklig vårdimma, hade vinkvällar, dansade, firade Skvalborg, Kvalborg, (bröt min tå) och avslutade min Valborg på ett skogsrejv.


Maj
Efter en långvarig bakfylla tog jag och min syster flyget mot Rom; fastnade ett dygn i Wien, strosade runt och andades in den Österrikiska atmosfären, lyckades ta oss till Rom; firade mammas födelsedag, drack vin, åt pasta och glass, såg det en bör se, brände axlarna, kom hem till ett strålande Uppsala, skrev klart min sista examination och jobbade, jobbade, jobbade.  

 Juni
Blev klar med Genusvetenskap A, promenderade på klippor i Göteborg, fikade, hängde på Bongo, hade popcorndejt, firade midsommar hemma på altanen med hela kompisgänget, åkte tillbaka till Uppsala, jobbade och bråkade med sjukvården.

  

Juli
Hittills har jag hunnit med en Gotlandsvecka, tre dagars Uppsalahäng/Stockholmshäng med Jessica och Lisa, hejdåhäng med min genusklick, en flytt till Jönköping, ett frisörbesök, en Bongokväll och 4 arbetsdagar i växeln på Husqvarna.  
  

Och juste, den 29 augusti flyttar jag till Berlin. Mer om det en annan gång.