Jönköpingshäng i Linköping

bild-2014-09-05-kl.-19-horz20461-img-3650-horz20461-img-3655-horz20461-img-3663-horz

I helgen fick jag finbesök av Malin och Lisa, och vi hängde även en hel del med Oskar som var på besök hos sin syster. I fredags åt vi tacos och drack vin, begav oss in till stan och Platå, testade shotkanna, träffade trevliga Linköpingsbor och åt sockervadd på vardagsrumsgolvet. I lördags åt vi brunch, promenerade in till stan, drack kaffe med Oskar, handlade, bakade och åt pizza och testade the Horse and Hounds ölutbud (och har nu en ny favoritöl: äppelöl).

Nu är jag hemma på en snabbvisit i Jönköping och kurerar mig. Imorgon ska jag rösta och sedan åka tillbaka till Linköping och jobba hela eftermiddagen. Sedan består resten av veckan av ytterligare 5 jobbpass och förhoppningsvis en eller annan öl på The Horse and Hound tillsammans med mina roomies.