Utgångshelg och en oslagbar lördag

Som sagt, i fredags kom Elvira och Jocke hem till mig för en premiärutgång på Bongo. Vi åt middag hemma på altanen och vid tjugo över åtta tog vi en taxi in till stan. På Bongo mötte vi upp Malin och Sofie, kramade om fantastiskt många människor och vänner, drack vin och drinkar, kramades lite till och sedan drog jag, Elvira och Jocke vidare till Tullhuset på Piren. Där träffade vi Elviras vänner, tog ett glas vin till, strosade bort till O’learys där vi träffade och dansade med Linus, William, Elias och Joel. Vid halv tre tog vi en taxi hem och kollapsade alla tre i min säng.

20140721-075001-28201746.jpg

Lördagen var så himla bra, dessvärre har jag inga bilder att visa. Vid ett-tiden kom Malin hem till mig och vi åkte till stan för att släppa av Elvira och Jocke och för att plocka upp Ebba och Lisa. Sedan åkte tjejbilen vidare till Gunneryd och Malins sommarstuga där vi kikade på höns, åt vinbär, frös i vattnet, solade på en flotte, åt brakmiddag, solade på gräset, fixa i ordning oss och sedan for vi vidare till Gränna vid sextiden. Vi lyckades hitta en gratisparkering nära hamnen, strosade upp för de branta gatorna och köpte några polkagrisar, gick till Ica och köpte dricka, chips och vindruvor, satte oss i kön till Sunny Standup, fick plats på femte raden, skrattade konstant i två timmar, kramade om Soran och begav oss sedan tillbaka till bilen. Sen var det dags att åka till Jönköping för utgång nummer två. Kvällen spenderades på Tullhuset, Harrys/Sliver och Centrum tillsammans med tjejerna och några ur stand up-gänget. Det enda negativa med lördagskvällen är att ingen kommande utgång kommer kunna slå den.