Fullspäckat schema

Är precis hemkommen från en trevlig kväll som började på Isola Bella med Ebba, Fanny, Josefine och Anna. Vi åt en fantastiskt god pasta, delade med oss av galna upplevelser och erfarenheter, drack irish coffee (min första någonsin) och kramades hejdå vid klockan elva.

20140704-022039-8439179.jpg20140704-022040-8440847.jpg

Efter det mötte jag upp Soran på Torgkrogen och vi satt och diskuterade fotbolls-em, politik, kändisskap, ungdomar och tv-serier tillsammans Kristoffer Appelquist och Sanna. Strax efter halv två fick jag skjuts hem till dörren av Soran, Özz och deras vän och nu är jag så trött och slut i huvudet och kroppen att jag kommer somna vilken sekund som helst.

Egentligen hade jag tänkt ta tag i bloggen idag och ge er en rejäl uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna, men den uppdateringen får komma imorgon eller på lördag. Och jag kan lova er att det har varit tre fantastiska dagar med spännande möten, dans, roliga event och känsloladdade händelser!