→ Gotland

Imorgon tar jag färjan över till Gotland och på söndag börjar Almedalen dit jag åker för att lyssna, diskutera, festa och mingla. I och med att vecka 27 även är min enda jobbfria vecka i sommar så ska jag, trots det fullspäckade schemat, försöka vila upp mig lite och samla krafterna bland alla politiker, raukar och får.

Min tanke är att jag ska blogga en del om min vistelse men i och med det tajta schemat så är det lite oklart hur många blogginlägg det kommer bli. Det kan bli flera om dagen, en dagssammanfattning eller helt enkelt bara ett inlägg i slutet av veckan där jag berättar om alla höjdpunkter. Min instagram och twitter kommer däremot uppdateras kontinuerligt så följ mig där om ni vill veta vad som händer på ön! (Eller spana in #almedalen på twitter och instagram).

Nu ska jag packa klart min väska och sedan sova, för vid sju imorgobitti rullar bilen iväg mot hamnen!