Oktober del 1

Är nu inne i mitten av oktober och fyfan vilken bra månad det har varit hittills!

Första helgen spenderades som sagt i Lund tillsammans med Johanna och killarna på Clemenstorget. Fredagen bjöd på förfest med vin och heliumballonger, releasefeset på Mejeriet med dans och sång och sedan en oförglömlig efterfest med twister, foosball och mycket mer som höll på tills solen gått upp.

20131015-130148.jpg

På lördagen var det bakishäng i soffan (med bland annat Lejonkungen) fram till klockan fem då jag och Johanna promenerade genom ett soligt Lund bort till Stadsteatern för att se En skam för Sverige med Soran Ismail och Magnus Betnér – har ni chansen att se deras show så gör det!

20131015-130221.jpg

Efter en ordentlig skrattfest styrde vi stegen tillbaka till Clemenstorget och efter några minuters avslappning i soffan hämtade killarna in oss till köket där de hade dukat fram en ordentlig sushifest från Rå Epok och med tända ljus. Resten av lördagskvällen – och även natten – spenderades i soffan framför I rymden finns inga känslor och sen somnade vi alla till Smala Sussie..

20131015-130235.jpg

Efter skönsång, lite paketutdelning och frukost på sängen för snartonåringen Johanna på söndagsmorgonen intog vi åter soffan för några FIFA-matcher. Efter två vinster till mitt lag (JAPP, den ni!) splittrade vi på oss och Johanna, Sven och Viktor gav sig iväg mot ett café för att plugga och jobba medan jag och Erik låg kvar i soffan och tittade på urusla Bollywood-trailers. Senare mötte vi upp de andra på caféet och efter några koppar kaffe var det dags att krama killarna hejdå och åka hem till Jönköping.

20131015-130308.jpg

Sen fyllde den här pinglan 18 vilket vi firade nu i fredags med hembakta pizzor, rosévin, presenter och ananaspaj. Nu på lördag ska vi till Bongo för att skaka våra lurviga till Panda da Panda samt ta Johannas utgångsoskuld. Det kommer bli episkt. Jag lovar.

20131015-130342.jpg