Kom Oktober kom

Okej, oktober månad kommer äga.
– För det första kommer jag spendera den första helgen tillsammans med Johanna i Lund med killarna högst upp på Clemenstorget. Helgen kommer bjuda på bland annat releasefest och efterfest för Navid Modiri och Gudarnas nya platta, skrattfest med Soran Ismail och Magnus Betner på deras show En skam för Sverige och förhoppningsvis massa sushi från Rå Epok.
– Sen fyller Johanna 18 och det kommer firas med dunder och brak på Bongo två helger i rad då Panda da Panda ska dit och lira någon gång under vecka 42. Japp, Philippa Lokko + Panda da Panda + Bongo Bar = Sant!
– Och sist men absolut inte minst så åker jag, Lisa och Johanna till London och stannar där mellan den 24-29 oktober. Vi kommer shoppa, leva ut våra Harry Potter-nörderier, dricka vin med gamla IB-elever och bara njuta av att komma bort från Sverige. Så ja, oktober månad kommer äga.