Veckan

Jobbar hela veckan 7.30-16.30 men har planerat in finfina kvällar för att verkligen utnyttja varje dag!

Idag träffade jag Johanna och berättade att jag ska med till Taizé. Japp, ni lästa rätt. Mina underbara kollegor har fixat så jag faktiskt kan åka iväg i år igen! Så Johanna och jag har skrivit packlista och tittat på gamla bilder. Så jäkla fint.

Imorgon ska jag ä-n-t-l-i-g-e-n träffa Jessica och Sofie igen, kommer bli en hel del att ta igen då vi inte setts på länge! Längtar, längtar, längtar!

På onsdag fyller fina Lisa 18 så då ska jag ta med henne till Bongo och bjuda på en födelsedagsdrink. Kommer bli kanon då vi inte setts sen innan skolavslutningen!

Torsdagens planer är än så länge ganska oklara, vi får helt enkelt se vad som händer!

Och i helgen har jag och Johanna planer på att åka iväg någonstans. Har dock ingen aning om vart och med vilka. Känner dock på mig att det kommer bli en blandning av fantastiskt kaos och mycket skratt.