Projektvecka

Denna skolvecka har bestått av FN-rollspel där vi skulle diskutera och lösa Israel-Palestina-konflikten. Enkelt huh?
Även fast själva arbetet inte var så kul så har själva veckan varit fantastiskt underhållande tack vare Joel, Laura, Jessica och Linus! Och vi kom faktiskt fram till en lösning till slut trots att den inte skulle kunna tillämpas i verkligheten.

Idag har jag på riktigt ont i käkarna och magen från allt skratt igår som jag fick av besök från Hanna, Malin, Jenny och Emma under kvällen. Vi åt pizza, spelade Vem i rummet, var nostalgiska och hade så himla roligt! Så nu sitter jag med en skål fil och pillar på mitt CV och alla personliga brev som ska delas ut. Finns så många roliga ställen att arbeta på där ute så på måndag ska jag ta mig ut och söka jobb, jobb, jobb!

Ikväll ska jag hem till Sofie tillsammans med Jessica, Lisa, Linus, Joel och William för att titta igenom alla Scary Movie men innan dess kommer Ludwig hit och ska äta middag och mysa.

 

Ha en fin lördag folks!