Pluggpaus = tid för bloggen

Har bäddat ner mig i sängen med mina läxböcker och kommer inte stiga upp förrän alla 235 glosor sitter! Jag måste även lära mig alla våra trafikregler då körkortet närmar sig, så får växla mellan tyska verb och trafikmärken.

Idag började skolan igen efter en veckas lov och sedan sist jag uppdaterade bloggen har jag

 • fyllt 18 och börjat pryda armen med min fina vuxenklocka
 • varit ute och upplevt Jönköpings galna nattliv en onsdagskväll
 • ätit tårta
 • besökt banken
 • pussats med min fina Ludwig
 • fått rosor
 • skrivit in mig på en Au Pair-hemsida och  fått fin respons
 • tittat på lite för många avsnitt av Girls
 • rensat bland mina kläder och kan äntligen stänga alla lådor och garderobsdörrar utan att använda våld och riskera att klämma sönder fingrarna
 • vilat upp mig och sovit bra enligt min Sleep Cycel-app
 • och pussats lite till

Nu är min 15 minuters pluggpaus slut och vi får höras lite senare! Under tiden kan ni ju lyssna på den här låten, den här, eller varför inte den här! Eller fan, ta och lyssna på denna också, om ni inte redan har gjort det!
(OBS! Ni får sätta låtarna på repeat för jag är garanterat inte tillbaka om 968 sekunder. OBS!)