TOLV

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta år 2012 då det var ett av de bästa åren jag upplevt, men här är en kort årsresumé!

januari, februari – hängde i Stockholm hos min syster, blev knäsvag vid mjölkmaskinen i matsalen, föll för det omöjliga med förstod till slut att det jag trodde var kärlek och förälskelse snarare var en stor mängd attraktion, levde livet som icke-mandelallergiker och firade min 17-årsdag med  prinsesstårta, spelade Wordfeud och insåg att jag var modigare än jag själv trodde och vågade göra saker jag aldrig vågat förr.

mars, april, maj – tiden gick fort, jag blev förälskad på riktigt och fick mina känslor besvarade, lyckades se Immanu El på Spira och blev alldeles tagen, spenderade mycket tid med Ludwig, Jessica, Sofie, Lisa, Sophie, Malin, Malin, Hanna och Mikaela och såg José Gonzales live och rös ända ut i fingerspetsarna. Hängde även en hel del på Sportlife.

juni, juli, augusti – fick sommarlov och invigde det med världens bästa klassfest, gratulerade studenter, firade midsommar på kusten, åkte till Karlstad och festivalade, föll för Thomas Stenströms musik och lyckades se honom ytterligare en gång utöver Putte i Parken, åkte till Liseberg med småkusinerna, spenderade tid med Ludwig, tittade på djur i Borås, åt lite för mycket kladdkaka och hade bearnaisesås till alla maträtter, åkte till Taizé för tredje året i rad och träffade åter igen massa underbara människor, besökte IKEA lite för många gånger och spenderade en fin helg i Stockholm hos Sophie.

september, oktober, november, december – spenderade dagarna i skolan och kvällarna vid läxböckerna, åkte till Tyskland med skolan, jobbade och hittade ett par fina kollegor att fördriva tiden med under perioderna, gick på stand up och skrev recencioner åt UNG036,  besökte Berlin och blev förälskad i staden, firade jul med familjen, avslutade året med glittriga strumpor, en kyss på tolvslaget och hade en fantastisk kväll med Lisa och Ludwig samt Ludwigs klasskompisar.

 

Nu håller jag tummarna för att 2013 kommer bli ännu bättre för då kommer jag gå runt och vara euforisk hela tiden. Och jag har faktiskt en känsla av att det kan bli ett toppenår då jag bland annat ska se AWOLNATION, Justin Bieber, Håkan Hellström och festivala samt fylla 18, bli av med tandställningen, gå på bal och åka till Taize igen!