måndagtisdagonsdag

Började skolan igår och kunde inte få en sämre start på terminen. Var nämligen hos tandläkaren tio i åtta och satte dit en kedja plus lite andra saker så gick runt med huvudvärk och öm mun hela dagen – vilket ledde till ett rätt kasst humör. När pappa kom och hämtade mig från skolan vid kvart i fem var jag dödstrött och på vägen hem somnade jag i bilen.

Idag har jag faktiskt haft en riktigt bra dag jämfört med gårdagen. Dock har jag en håltimma som i vanliga fall är rätt seg, men skrattade mig igenom hela den så det var nästan dagens höjdpunkt. Hann även umgås lite med Ludwig i matsalen och efter skolan, så det var fint. På bussen hem från stan hade jag sällskap av Viktoria som jag inte har pratat med på evigheter och träffade även min kollega Christoffer, så till och med bussresan var rolig! Det ni!

För övrigt så har jag äntligen tagit tag i jakten på körkortet och är nu anmäld till en körskola. I måndags var jag på min första teorilektion och idag hade jag min första körlektion. Var så äckligt nervös innan lektionen skulle börja idag men när jag väl satt bakom ratten gick det kanonbra! På tisdag nästa vecka ska jag gå riskettan vilket känns oerhört trist och långtråkigt men det är ju något man måste göra. Siktar på att ta körkortet i mars någon gång, beroende på hur mycket det är i skolan och med jobbet. Man måste ju prioritera lite olika saker.

Nu ska jag i alla fall sova för imorgon kväll ska jag upp tidigt och plocka undan lite i mitt rum innan jag åker till skolan. För efter jobbet imorgon kommer Ludwig hit och då ska rummet vara mysigare än mysigast!