En ny syn på julen

Har äntligen kommit till insikt att julen faktiskt inte bara handlar om paket, julskinka, tomten och Kalle Anka. 

Nu när min syster inte längre bor hemma blir julen extra festlig och mysig när hon kommer hem. Att träffa alla i familjen och släkten visar att julen faktiskt handlar om kärlek, vänskap, gemenskap och familjen och inte materiella ting.

Självklart blir jag fortfarande pirrig och går omkring och kikar på paketen under granen. Visst blir jag oerhört glad när jag fått av paketpappret och ser att innehållet lever upp till alla mina önskningar och förhoppningar. Men i år blev jag som gladast när pappa fick tårar i ögonen och världens största leende på läpparna av mitt paket till honom.

Även jag fick tårar i ögonen när jag öppnade min julklapp från Ludwig. I mitten av januari bjuder han med mig till Göteborg för att bo på hotell, äta på mysiga restauranger och för att se ett av mina favoritband: AWOLNATION! (Lyssna på dem här, här eller här om ni inte redan har gjort det.) Jag blev så otroligt överraskad och glad, för sist AWOLNATION var i Sverige kunde jag inte gå på konserten och trodde aldrig att jag skulle få chansen igen. Men nu jävlar!

Jag har även fått en fantastisk kamera, två par glittriga strumpor, en efterlängtad bok, en berlock och lite annat smått och gott som jag är oerhört glad och tacksam över. Tack fina familj, släkt och vänner!

Hoppas att er jul har varit lika fantastisk som min!