Borde kanske döpa om bloggen till helgbloggen

Igår förmiddags  var jag, mamma, pappa och Tella ute i skogen hos en bekant till pappa och högg en finfin julgran. För första gången i mitt snart 18-åriga liv ska en äkta gran kläs och pyntas. Vi har alltid haft en plastgran hemma på grund av allergier i familjen, men i år sätter vi våra ögon och näsor på prov.
Efter att jag tinat upp hemma i min säng skyndade jag bort till Netto där jag mötte upp Jessica för att köpa mat till kvällen. Sen styrde våra steg hem mot Sofie för att ha Harry Potter-maraton med henne och våra fina klasskompisarna Joel och Linus. Men något maraton blev det direkt inte. Vi började istället kvällen med att spela Need for Speed och Mario Kart, sedan lagade vi mat och en stund efter åtta satte vi igång den första delen av Dödsrelikerna. Kvällen var fantastisk och ser fram emot fler kvällar som den!

Idag har jag firat morfar som fyller 70år (hipp hipp hurra!), skrivit på årets sista skoluppgifter, tränat, svettats, duschat och nu sitter jag i sängen och läser om hur man gör glass av snö.

Jag har helt enkelt haft en finfin helg!