Tack twitter och Ung036

Fredagen den 5 oktober: ”EVENEMANGET ÄR SLUTSÅLT”. Fan. Jag ville ju så himla gärna gå och se Soran Ismail, Aron Flam, Petter Bristav, Fritte Fritzson och Marcus Johansson. Jag ville ha en kväll fylld av skratt och humor. Varför väntade jag så länge med att köpa en biljett? Varför, varför, varför? I ett sista desperat försök slängde jag ut en förfrågan på twitter under fredagsförmiddagen, men utan vidare framsteg. Helgen spenderades i bitterhet och halvt hjärtsorg.

Men i måndags plingade det till i mobilen. Ung036 skrev till mig på twitter och frågade om jag skulle kunna tänka mig att gå på Oslipat gentemot att skriva en recension av föreställningen. ÅH HERREGUD, JAJAJA!

Så nu ska jag dit på fredag i alla fall. Jag får en kväll fylld av skratt och humor. Jag kommer få se TSKNAS-gänget. Lycka!