Idag, igår och lite om i förrgår

I fredags-lördags var det återsamlingsläger på Tallnäs med vår underbara Taizégrupp. Och dygnet bjöd på ett midnattsdopp, några omgångar av Hänga Gubbe, en mysig andakt, Arriva Mama Rana, dramauppvisningar, en skrattfylld omgång av Älskling älskling , tacos och mycket mer. Efter ett kramfyllt farväl vid Sofiakyrkans prästgård i lördags eftermiddag körde Ludwig hem mig och kvällen spenderades tillsammans med honom. Vi åt en supergod sallad, skickade och tog emot bildhälsningar från mamma och pappa, spelade lite gitarr och gosade med Tella. Med andra ord så var det en riktigt mysig lördagskväll!

Idag har jag sovit, pluggat, rastat Tella, ätit chips och godis, pluggat ännu mer och ätit tacos. Men nu säger jag godnatt och bjuder på första bilden av mig och min man (samma bild som min mor och far fick ta del av under lärdagskvällen).

20120902-214526.jpg