Sommar -> höst

Skolan har nu börjat och vardagen börjar bli mer och mer strukturerad. Jag bokar in jobbpass, passar barn, kommer in i vanliga sov-och matrutiner, går långpromenader, räknar matte och böjer tyska verb. Jag fyller skåpet på andra våningen med nya böcker, spenderar tid med mina vänner och min pojkvän och under de senaste dagarna har jag besökt en sommarstuga fylld utav barndomsminnen, skrattat i sängarna på IKEA och poppat popcorn i massor.

I höst kommer jag spendera mycket tid vid skrivbordet bland mina skolböcker för att lära mig nya och spännande saker så som psykologi och kommunikation. Vid några tillfällen i veckan kommer jag även vara uppe i Kinnarps och sälja godis och dricka till trogna hockeyfans – och jag måste erkänna att jag längtar tills bankontot ska fyllas på.

Jag vill kunna göra drömmar till verklighet. Jag vill flyga bort från Sverige ett tag för att besöka en god vän i Berlin. Jag vill ta tåget upp till Stockholm för att där, sida vid sida på kullerstensgatorna, skratta och umgås med min syster. Jag vill köpa fina klädesplagg som ska lysa upp höstmörkret. Jag vill fika i timmar med mina närmsta vänner på ett mysigt fik. Jag vill inte längre vara en fattig student som måste skrapa ihop enkronor för att kunna ta bussen in till stan.