Spenderar all min tid med mina vänner

Som sagt, i fredags var det tjejkväll hemma hos mig med Malin, Mikaela och Johanna. Senare kom även Hanna och gjorde oss sällskap. Kvällen bjöd på många skratt och fina samtal.


Malin, Mikala och Johanna.

I lördags vaknade jag upp med Johanna vid min sida och vi spenderade näst intill hela dagen i soffan framför tvn. På kvällen åkte jag till Hanna med Malin och vi cyklade till Maxi strax innan stängningstid, slängde senare ihop en kladdkaka och somnade bredvid varandra i Hannas säng.

I söndags fick jag äntligen träffa Ludwig igen efter två veckor ifrån varandra. Han kom även förbi i måndags och stannade över natten.

I tisdags var schemat tight och fullspäckat. Åkte till Bymarken för att fira Lisa som fyllde 17, bjöd på fruktsallad och presenter. Sprang sedan till bussen och hann vara hemma tjugo minuter innan det ringde på dörren. Då var det dags för grillkväll med ett härligt gäng människor. Vi satt ute på altanen i kvällssolen, åt mat, pratade minnen, politik, kidnappningar och mycket annat som bara dök upp.


Grillmästarna Pontus, Oskar och Hanna.

Det var en liten update om vad jag har haft för mig sedan sist. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och senare ska jag hem till Mikaela, äta mat och mysa.  Hoppas ni får en fin kväll!