#pip2012

Så jäkla underbar festival. Så himla fina artister och människor. Jag ville verkligen inte lämna Karlstad igår. Fick smått ångest när bussen rullade in i Jönköping och regnet smattrade mot fönsterrutorna. Visserligen regnade det mer i Karlstad, men det kändes gråare, blötare, kallare och tråkigare här. Det jag mest såg fram emot mest när jag tillslut kom hem var att få sova i en riktig säng och ta en lång dusch. För, man är inte så kräsen efter drygt en vecka i tält. Det tråkigaste med de önskedrömmarna var att jag dagen innan mest såg fram emot var att få hoppa, dansa, jubla och sjunga för full hals tillsammans med mina tjejer och nya vänner. Fascinerande hur saker kan ändras under ett dygn. Sen började jag nästan gråta av utmattning, glädje och saknad – visste inte riktigt hur jag skulle handskas med alla mina känslor. Och efter 30h utan sömn slocknade jag i soffan redan vid halv sju. Idag har jag mest legat i soffan och slappat, tagit igen mig och saknat det som varit.

Lägger snart upp en lite lista över artisterna och spelningarna. Allt för att ni ska kunna förstå hur underbar och fantastisk festivalen var.