Shake it

Igårkväll var det IBfest och trots att musiken inte var den bästa och att våra väskor blev stulna så var kvällen ändå riktigt bra. Det blir vad man gör det till helt enkelt! Vid tolv fick vi även hela lokalen att sjunga ’Ja må hon leva’ för vår fina vän Malin som blir 17 idag. (Grattis igen hjärtat!)

Dagens planer är att plugga tyska och ekologi som en galning (läs: tills jag spyr) och vid klockan sex ska jag befinna mig på Spira för att lyssna på José González. Vad som händer efter det återstår att se! Det är tydligen final i Champions League, så efter klockan åtta kommer i alla fall jag lämna twitter och inte återkomma förrän slutsignalen gått.

Ha en fin dag kära läsare!

Well I saw you dancing and I couldn’t get you off my mind
I was thinking of ways that you would stay and be mine

UPDATE: González spelning är nu flyttad till klockan 21.00 så kvällens planer är nu kompletta.