Humöret var på botten i morse

    • Jlt-appen visade fel tid vilket ledde till att jag missade bussen till skolan.
    • En svart katt sprang över vägen och skrockfull som jag är fick jag smått panik.
    • Mina hörlurar befann sig hemma och inte i min jackficka där de borde ligga.
    • Hittade två hål i mina byxor i väntan på bussen. Och nej, inte de två hålen där man stoppar i benen.
    • Bussen som sedan tog mig till skolan var 3 minuter sen, och det var den lilla marginal jag hade för att hinna från bussen och upp till lektionen på tredje våningen i tid.

Resten av förmiddagen var jag bara trött, irriterad och hungrig – vilket inte förbättrades när jag insåg att jag skulle spendera min håltimma själv i cafét. Men till min räddning kom några fina vänner som höjde mitt humör och två mackor och ett vaniljhjärta dämpade hungern.

Den andra delen av dagen var helt okej ändå. Mer än okej vid vissa tillfällen. Strosade runt lite på stan efter skolan med först manligt sällskap, även kallad Ludwig, och kollade på skjortor, kavajer, parfymer och annat. Sedan kom Jessica för att köpa bodylotion och vara smakråd av bodybutter.

Eftermiddagen har jag spenderat ute på promenad med familjens fyrbenta lilla medlem, klickat runt på matteboken.se, skrivit en inlämning till historian och ätit rester från gårdagen. Nu vill jag mest duscha, lägga mig i soffan och zappa och sedan lägga mig tidigt.

Hoppas er dag har varit snäppet bättre än min. 

 

Nu efteråt inser jag hur sjukt små och obetydliga mina problem var imorse. Men just då var de stora och ett rent helvete att ta sig igenom.