För er skull

Åtta dagar har gått sen jag bloggade sist. Bloggtorka skulle man kunna kalla det, eller så kan jag bara vara ärlig och säga att jag inte har haft någon tid eller lust. Men nu kör jag igång igen, och det gör jag med en snabb genomgång av mina senaste dagar:

fredag 4 maj – Spenderade kvällen på Ekhagen med Malin, Ludwig och Ruben.

lördag 5 maj – Gav bort en biljett till Popadelica, köpte fina lakan, städade rummet och var på klassfest i mysig etta.

söndag 6 maj – Ställde klockan på tio för att inte sova bort hela dagen och fick finbesök av Ludwig vid femtiden.

måndag 7 maj – Sjöng för mamma, var ute med Ekoussen med min fina klass och insåg att jag verkligen inte är gjord för att vara ute i skogen.

tisdag 8 maj – Var ledig från skolan då det var nationellt prov för dem som läser språk steg 3 och tittade på alldeles för många avsnitt av Toddlers & Tiaras.

Och idag, vad har jag gjort idag? Blivit knäsvag och fnittrig i matsalen, suttit kvar i skolan fyra timmar efter sista lektionen, varit på jakt efter en gratis McWrap, fått information om den kommande resan till Tyskland,  undvikit regnet, varit på konfirmationsträff och tvingat med min hund ut på en promenad – en helt vanlig onsdag alltså.

Men nu gott folk ska jag stänga ner datorn, sätta mobilen på ljudlös och släcka lamporna. Imorgon har jag sovmorgon till elva och siktar på att vara ordentligt utvilad. Har för övrigt bara två lektioner imorgon och eftermiddagen ska spenderas i Huskvarna, så det blir nog en riktigt fin torsdag!
Sov gott fina läsare!