När minnet sviker

Det hände något kul idag! Eller så såg jag något kul.. Eller hörde… Någonting var det i alla fall som hände, och då tänkte jag: ”Shit, det här kan jag blogga om senare! Nu behöver jag inte bara skriva om min träning eller värdelösa hästappar. För hur kul är det att läsa om egentligen?!”. Men när jag kom hem så kom jag verkligen inte ihåg vad det var. Har suttit och funderat i över en timme. Frustrerande.

Så, nu får det bli ett träningsinlägg i alla fall, plus det andra onödiga som står här över..

Jag och Mikaela köra BodyStep i 60 minuter. Jag har redan träningsvärk i rumpan och benen sen måndages gympass, men imorgon är jag osäker på om jag ens kommer kunna resa mig upp ur sängen. Och på toppen av detta så ska jag åka skridskor i morgon, på första lektionen. Det kan ju inte bli bättre (läs: VÄRRE).

(Åh, wow. Vilket träningsinlägg du fick ihop där Philippa. Bra kämpat. Verkligen.)

Precis när jag publicerade detta inlägg kom jag självklart på vad det var som var så fasligt kul. Hade vikarie på mattelektionen idag och hon skulle förklara vad parallell innebär. ”De ligger parallellt, som era föräldrar gör på natten.. Eller ah, kanske inte hela natten!” Om ni inte skrattar nu så blir jag sårad. Typ.