Ajjj

Öm och stel i kroppen efter träningspasset + att jag är helt slut i både armarna och benen. Att stå och trampa på den där crosstainern är jobbigare än vad man tror. Att böja på benen så att man nästan sitter ner och fortsätta trampa är ett rent helvete efter ett tag. Hade verkligen ingen ork i slutet. Plus att man hela tiden ska öka motstånd. Whaa.

Men men, jag är helt otränad har börjat från noll och förväntade mig inte att det skulle vara svinenkelt nu i början. Men jag hade inte förväntat mig att det skulle börja bränna i benen efter bara tio minuter (under uppvärmningen!). Och efter ytterligare några minuter så började fötterna domna bort – men det blir tydligen så för att man lägger mycket kraft och tyngd på fötterna så det är absolut ingen fara med det (men det kan också bli så för att man är ovan, men det låter ju bättre att säga att det är för att man tar i hårt!).

Har i alla fall bokat in samma pass på söndag, hejaheja!