NOBELFESTEN!!

Tyvärr var jag inte bjuden till festen i år heller, men inget att hänga läpp över. Fick stå ute i kylan i fyra timmar för att se HV71 förlora jubileumsmatchen mot Lindköping istället. Inget av lagen förtjänar egentligen vinsten, kass match. Tyckte lite synd om fina Jämtin dock som fick ta massa skit. Tyckte om honom när han spelade i HV71 och de känslorna har inte ändrats bara för att han bytt lag. Menmen.

Med iskalla fötter promenerade jag senare till busshållplatsen för att åka med buss nummer 13 två hållplatser. Fett värt. Men har man fritidskortet så känns det väldigt jobbigt att gå den korta biten. Speciellt i denna kyla. Möttes av två änglar vid namn Jessica och Johanna på busshållplatsen så att jag inte skulle gå vilse. Resten av kvällen spenderades med min fina klass S1A – så jävla bra!

Nu är jag trött och ska sova. Imorgon är det dags för den traditionella pluggsöndagen. Woop woop!

SOV GOTT!